ohnnycasio.co.

caicai2017
Posts: 24
Joined: Fri Oct 13, 2017 6:14 am

ohnnycasio.co.

Postby caicai2017 Tue Nov 14, 2017 3:17 am

sily een van de meest iconische sneakers aller Nike Internationalist Dames tijden is de originele "verboden" Air Jordan 1. Zoals het verhaal gaat, kreeg Michael Jordan van de NBA te horen dat hij een boete van $ 5.000 kreeg als hij ze droeg, omdat ze niet aan elkaar voldeden uniforme specificaties. Hij droeg ze hoe dan ook en er was een legende geboren. En nu wordt die legende, Nike Air Max 90 Homme evenals de originele schoenen die ermee begonnen zijn, gebruikt om te protesteren tegen een van de meer destructieve (en belachelijke) beleidsmaatregelen van de maand-oude Trump-administratie.
Victor Nguyen-Long, voormalig medewerker van Asics Gel Lyte 5 Homme Nike, verkoopt zijn paar originele 1985 Air Jordan 1's op eBay. En in Nike Air Max 90 Femme plaats van het geld uit de verkoop aan zichzelf te spenderen, doneert hij de opbrengst aan verschillende liefdadigheidsinstellingen om te protesteren tegen Donald Trump en zijn verbod op moslims.
"Iedereen is gewoon heel erg bezig Nike Air Max 90 Womens Pink met politiek op dit moment en alles wat er gaande is in het land," vertelde Nguyen-Long de sneaker-website Sole Collector. "Mensen schreeuwen allemaal om een ??manier om iets bij te dragen of iets te doen."
Nguyen-Long kreeg oorspronkelijk de schoenen van de kamergenote van zijn moeders college. Hij was met Nike Air Max TN Womens haar gezin op bezoek in 2013 toen ze vertelde dat ze een oud paar basketbalschoenen van Nike had liggen die ze had gekocht voor haar zoon toen hij op de middelbare school zat. Het bleken originele Air Jordan 1s te zijn. Ze stuurde ze Nike Air Max 2016 Donne een jaar later naar Nguyen-Long en hij heeft ze sindsdien altijd gehad.
Eenmaal Asics Gel Lyte 3 Femme Bleu verkocht, is hij van plan de opbrengst van de verkoop van de schoenen te splitsen tussen de gezinsvriend, de ACLU, de Misericordia University - waar zijn moeder en haar voormalige kamergenoot elkaar ontmoetten - en Boat People Adidas Superstar Uomo Nero SOS, een non-profit die door zijn moeder is opgericht, wie is toevallig ook een immigrant.
Nguyen-Long vertelde Sole Collector dat hij blij is dat merken zoals Nike en Adidas opkomen tegen Trump en zijn controversi?le beleid, maar vindt dat Nike Air Vapormax Womens er altijd ruimte is om meer te doen. "Elk bedrijf in Amerika, ongeacht Adidas Superstar Womens Pink waar het zich bevindt - of het nu in de Rust Belt is, of in het midden van Amerika, of in de kuststeden - heeft immigranten en immigranten laten bedanken voor een deel van hun succes."

Return to “Video Promotion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Login · Register

Advertisement

In total there are 13 users online :: 2 registered, 0 hidden and 11 guests
Registered users: Baidu [Spider], JulieJewly
Most users ever online was 262 on Mon Nov 28, 2016 5:22 pm
Total posts 8970
Total topics 7676
Total members 9046
Our newest member PropaliVuk
No birthdays today