gericht op de afsluiting van de verkoop, ze

caicai2017
Posts: 26
Joined: Fri Oct 13, 2017 6:14 am

gericht op de afsluiting van de verkoop, ze

Postby caicai2017 Mon Oct 16, 2017 3:06 am

"Ik ben zo tegen activisme marketing," Nike Air Max 90 Dameszei Mehra. 'Voor mij gaat het niet om.' Het gaat er gewoon over hoe je daarboven leeft en gewoon over de mensheid spreekt. We Adidas Ultra Boost Mujer doen geen uitspraken over iets. Alles wat we zeggen is kijken, de feiten vertellen ons genetisch dat we allemaal zijn heel erg hetzelfde. En we stoppen daar. '
De verklaring Ancestry wil maken is dat het een enorme genealogische database combineert die is gebouwd Adidas Superstar Femme Noire op het werk van abonnees sinds de oprichting in 1983, gecombineerd met een groeiende database gebaseerd op DNA test kits die gebruik maken van genomics om afkomst te traceren. Dat is de rand Mehra, een veteraan van Procter & Gamble Co. en Johnson & Johnson, ziet Ancestry op upstarts zoals 23andMe. Zijn droom is het toepassen van machine learning en analytics naar de twee grote databases, met als doel om uiteindelijk een "relatedness graph of the Adidas EQT Support ADV Femme world" te cre?ren.
De 24-jarige Voorouder is digitaal geconcentreerd sinds het internet kwam rond, maar het kost ook een toenemende som op Nike Air Max Command Womens de televisie, omdat het erop lijkt te komen op de gold-rush van het genomics kit. Maar het gaat niet om minder uitgaven aan digitale, zei Mehra.
'Het is gewoon dat de rollen van de kanalen anders zijn,' zei hij. De meeste uitgaven van Ancestry zijn Nike Air Huarache Dames zoeken, of Facebook-weergave of aangesloten 'bottom of the funnel' reclame gericht op de afsluiting van de verkoop, zei hij.
Toch wordt die top van de trechter groter. Voorouders hebben de afgelopen 52 weken 109 miljoen dollar aan tv besteed, volgens iSpot.tv, meer dan 40% meer dan een jaar eerder.
"Onze tv gaat over het bewustzijn,Nike Air Max 90 Womens bouwt merkaffiniteit, bouwt een groot merk," zei Mehra. Maar het helpt ook de rest van de verkoopinspanning beter, met inbegrip van Nike Air Max 90 Mens Black het leiden tot meer eindverkoop in een tijd waarin de concurrentie in de ruimte heftig is. Hij ziet grotendeels een valse onderscheid tussen Silicon Valley marketeers tussen prestatie en merkmarketing. 'Ik probeer een kampioen te zijn van beide,' zei hij. 'Het is ook niet of niet.' Jack Neff, hoofdredacteur, heeft betrekking op huishoudelijke en persoonlijke verzorgers, Walmart en marktonderzoek. Hij is gevestigd in de buurt van Cincinnati en heeft eerder geschreven voor de Atlanta Journal Constitution, Bloomberg, en handelingen publiceert over de voedingsmiddelenindustrie, houtbewerking en grafisch ontwerp industrie?n en werkte in bedrijfscommunicatie voor E.W. Scripps Co.

Return to “Video Promotion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Login · Register

Advertisement

In total there are 12 users online :: 2 registered, 0 hidden and 10 guests
Registered users: Google [Bot], lucky
Most users ever online was 262 on Mon Nov 28, 2016 5:22 pm
Total posts 9048
Total topics 7750
Total members 9057
Our newest member EtCarlzvlogs
No birthdays today