The Best Trail-Running Shoes For 2017

yaya2017
Posts: 56
Joined: Fri Aug 04, 2017 7:39 am

The Best Trail-Running Shoes For 2017

Postby yaya2017 Mon Sep 04, 2017 2:40 am

Of je nu een gewichtsverlies bent of gewoon begint, het is belangrijk om het juiste paar gewichtheffen schoenen te krijgen, en het beste paar voor je hangt af van wat je hoeft te doen. Een behoorlijk paar schoenen kan je helpen om je PR's te duwen, maar ze kunnen je ook helpen bij het behoud van een goed evenwicht en techniek. Nike Air Max 95 Dames Een studie van 2012 bleek dat wanneer lifters een repertoire van een maximale Nike Roshe Run Womens barbellback uitvoerden, waren ze meer kans om een ??goede vorm te behouden en verminder de rugleuning terwijl u gewichtsliftende schoenen versus basketbal sneakers draagt. Een studie van vorig jaar vond dat ook in vergelijking met atletische schoenen, gewichtheffen schoenen verminderde enkelbeweging en hielp lifters handhaving van een rechte torso tijdens squats. Natuurlijk, gewichtsheffen schoenen helpt helemaal helemaal niet als u geen goede techniek hebt. Met andere woorden, ongeacht welke schoenen je uiteindelijk aan het kopen bent, onthoud altijd om te oefenen, te oefenen, te oefenen. Er zijn veel soorten kicks beschikbaar, afhankelijk van de discipline die je probeert te beheersen. Enkele basiselementen hebben de neiging om een ??stevige schoen Nike Air Max 90 Femme Blanc op te maken voor het opheffen van gewichten, met name voor het regelmatig Nike Air Max 90 Womens hakken en olympisch gewichtheffen, waar het gewicht op je rug wordt geplaatst of boven je hoofd wordt opgeheven. "Je hebt een schoen nodig die een zool, een verhoogde hiel en een laterale steun heeft," zegt Sean Waxman, CSCS, hoofdcoach en eigenaar van Waxman's Gym.

Het probleem met het dragen van lopende schoenen of basketbal sneakers terwijl het opheffen van gewichten is dat die schoenen hebben ingebouwde kussens om elke stap die u neemt te absorberen. Lifters moeten dicht bij de grond liggen (sommigen zelfs blote voeten) om zoveel kracht door de vloer mogelijk te genereren om zware gewichten op te halen. "De harde, platte zool in gewichtsliftende schoenen maakt het mogelijk om meer kracht in de grond toe te passen," zegt Caulfield. 'Je zou geen echte grote Nike Air Presto Dam luchtkussenslijper willen gebruiken om in te hangen, want die kussing gaat Nike Air Max 90 Mujer Azul gewoon kracht verliezen en zijn als een grote spons aan de voet en op de vloer.' Geen kwestie welke discipline je oefent, jij wil dat de zool hard en plat is. Een verhoogde hak helpt de natuurlijke beweging van je lichaam en je torso blijft rechtop tijdens een snatch of clean-and-jerk. "De hiellift geeft je een beetje meer mobiliteit in je enkel," zegt Caulfield. "Door je hiel op te heffen, kun je je in de lagere hakenpositie bereiken en kan je ook een rechtop houding handhaven, want wat gebeurt er als je te ver naar beneden leunt, de biomechanica van die balk over je heen kan je zetten in een slechte positie. "Maar voor het plassen, deadlifting, en bench op maximale volume drukken, moet je de hiel overslaan. "Als je een brede houding wil hangen, wil je geen Nike Air Pegasus 83 Femme hak," zegt Jordan Syatt, eigenaar van Syatt Fitness en een vijf-time Nike Air Pegasus 89 Femme powerlifting recordhouder. "Je moet een platte schoen hebben." De hiel helpt je niet goed in een brede houding, omdat het stopt met het nabootsen van je natuurlijke lichaamspositie. En in een doodlift, zegt Waxman, moet je je gewicht terug naar de hiel hebben, dus een verhoogde hak is niet goed. Daarom vereisen veel powerlifters een meer minimalistische schoen met een platte zool.

CrossFit voegt nog een complexiteit toe aan het schoendilemma van de lifter. 'In een training waar je meer kunt doen dan gewoon opheffen, wil je iets multifunctioneel', zegt Caulfield. "Als je training gaat gaan springen op dozen, of schuifelen, of een soort van behendigheid doen, wil je een schoen hebben die er op kan." Dat betekent dat Crossfit schoenen de platte zool hebben van de Nike Air Max Command Mujer meeste lifeskoenen, maar met toegevoegde flexibiliteit in de teen en AAdidas Superstar Dames Zwart zool die meer beweging mogelijk maakt. Sommigen komen zelfs met extra trekkracht voor touwklimmen. Sommige van onze experts hebben zich niet op verschillende punten onderschreven, maar niemand heeft gekozen voor iets anders dan de klassieke Converse Chucks om te voldoen aan uw powerlifting-behoeften. "Vanuit een powerlifting standpunt zijn ze vrij standaard," zegt Caulfield. Chucks hebben de nodige harde, platte rubberen zool die u nodig heeft voor uw sterkste liften, evenals enkele enkelsteun wanneer u de high-tops krijgt. Voor wijdlopende squats (waar je geen hak wilt hebben maar dicht bij de vloer moet zijn), deadlifts en bench press, zijn Chuck Taylors al decennia de koning gebleven. 'Ik heb Chuck Taylors als mijn eerste liftschoen toen ik 18 was, en ik hield van hen', zegt Syatt. Hout, houten, platte zool? Controleren. Verhoogde Nike Air Max 90 Womens Blue hak? Controleren. Laterale steunband? Jij hebt het. Terwijl alles met deze Nike Air Presto Femme drie elementen goed werkt, heeft de Adidas Adipower heel wat extra extras, waardoor ze bijzonder comfortabel zijn. "Ze zijn de standaard, en iedereen houdt van hen," zegt Syatt. De Adipowers zijn bijzonder stijf, waardoor veel zijdelingse mobiliteit niet wordt gestabiliseerd en de enkel perfect is voor een kleinere plooien of Olympisch gewichtheffen. Ze zijn comfortabel, en de stevige, stabiele, smalere pasvorm geeft u de beste plooi

Return to “Action/Adventure/Roleplaying Videos”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests